Entertainment
23 januari 2008 - Ron Smeets

Vodafone Live! genoemd als beste mobile portal

Dat is de mening van Strategy Analytics die de verschillende (Engelse) mobiele portals aan een grondige analyse onderworpen hebben.

Daarbij is vooral gekeken naar het gebruiksgemak, de click-rates (hoe snel geraak je bij de content die je zoekt), download snelheden, overzichtelijkheid en het gemak (of gebrek daaraan) waarmee je mobiele (content) aankopen kunt doen.

Volgens de reviewers blinkt Vodafone Live! vooral uit in gebruiksgemak en de snelle toegang tot (betaalde) content (weinig doorklikken nodig). Zaken die belangrijk zijn als je met je mobieltje aan het surfen bent want hoe meer pagina's je moet raadplegen, hoe hoger de mobiele datakosten.Gerelateerde links:
Eurosport live op Vodafone Live!
Vodafone Live! met 10 miljoen klanten door 3G
Mobiel videonieuws van Reuters op Live!
Seksfilter voor Vodafone Live!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.