Nieuws
03 juni 2008 - Redactie MobileCowboys

Vodafone lanceert start-up competitie in MoMo community

3 juni 2008 - Vandaag lanceert Vodafone een wedstrijd voor mobiel internet start-ups in de Mobile Monday community: Vodafone Mobile Clicks 2008. Een totaal van EUR 100.000 bruto aan prijzengeld wordt gegeven aan het beste idee(ën) voor een mobiele site, dienst of applicatie.

De finale vindt plaats tijdens het PICNIC evenement in september 2008. Met dit initiatief wil Vodafone de mobiele internetsector in Nederland een extra impuls geven. Vodafone Mobile Clicks 2008 wordt gerealiseerd met medewerking van PICNIC 2008 en SPRXmobile, ontstaan uit de oprichters van Mobile Monday Amsterdam.

De competitie bestaat uit vier selectierondes verspreid over de periode juli tot en met september 2008. Iedereen ouder dan 18 met een goed idee, concept of prototype voor een mobiele site, dienst of applicatie kan zich inschrijven. Ook diensten van bestaande mobiele start-ups, mits jonger dan 3 jaar, mogen aangemeld worden.

Harry Odenhoven, Director Online Services van Vodafone Nederland: "Het mobiel maken van internet is een van Vodafone's strategische doelen. Relevante mobiele sites, producten en diensten spelen een essentiële rol bij het succes van mobiel internet. Via de Mobile Monday community dagen wij Nederlandse ondernemers uit om mee te denken over hoe we het mobiele internet nóg aantrekkelijker en beter kunnen maken."

Raimo van der Klein, Voorzitter Mobile Monday Amsterdam: "Wij zijn verheugd met het feit dat Vodafone deze competitie organiseert. Vodafone is een onmisbare schakel in het ecosysteem en in de verdere ontwikkeling van het mobiele internet. In samenwerking met PICNIC 2008 en SPRXmobile kunnen we niet alleen een uniek project neerzetten, maar ook de mobiele internetsector in Nederland een additionele impuls te geven."

Hier kun je je aanmeldenGerelateerde links:
Truvo Mobiel website
Baresite maakt elke website mobiel
Ask.com wint prijs voor beste mobiele website
Vodafone Live! genoemd als beste mobile portal
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl