Toestellen
09 februari 2011 - Ron Smeets

Vodafone introduceert de Nexus S binnen enkele weken in NL

Vanochtend dook een Australisch persbericht van Vodafone op waarin terloops ook vermeld werd dat de provider de Google Nexus S (exclusief) in 24 landen gaat lanceren.

De vraag is nu natuurlijk of Nederland daar ook bij zit. Navraag bij Samsung en Vodafone wees uit dat het toestel inderdaad binnen enkele weken, in ieder geval bij Vodafone, in Nederland te koop zal zijn.

Samsung liet ook al weten dat de Nexus S niet exclusief bij Vodafone verkocht zal gaan worden hier in Nederland. Over de exacte lanceerdatum zegt de Koreaanse fabrikant dat die nog niet bekend is, "maar het zal iig niet meer vóór het MWC (14 februari) zijn". Dat laatste klinkt heel erg logisch natuurlijk. Het goede nieuws voor Nexus S en Android fans is in ieder geval dat het toestel binnen niet al te lange tijd dus in de Nederlandse winkels zal liggen, al dan niet exclusief bij Vodafone ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.