Nieuws
13 februari 2012 - Ron Smeets

Vodafone heeft nu ook een 'verbruiks' app

Vodafone heeft vandaag de gratis My Vodafone App gelanceerd. Daarmee kun je eenvoudig je bel-, sms en data verbruik bijhouden. De app is vooralsnog alleen beschikbaar voor Android gebruikers. De iPhone versie volgt binnenkort.

Daarnaast kan iedereen (prepaid en post-paid klanten, ongeacht het OS van je smartphone) zijn of haar verbruik ook inzien via de nieuwe mobiele website van vodafone; m.vodafone.nl.

Uit het persbericht:

De My Vodafone app en mobiele website biedt klanten ook persoonlijke abonnementsinformatie, inclusief aangesloten BloX voordeelbundels zoals de Internet op Reis Dagbundel. lndien de klant een extra BloX voordeelbundel wil aansluiten, kan dat vanaf nu ook via de app of de mobiele website. Afhankelijk van het verbruik kan dat voor klanten voordeliger zijn. Verder is er informatie beschikbaar om de kosten van mobiel verbruik in de hand te houden, zoals het internationale tarievenoverzicht voor gebruik van smartphones in en naar het buitenland. Daarnaast bieden de My Vodafone app en de mobiele website - ook voor niet Vodafone klanten - een overzicht van de populairste mobiele apps, een Vodafone winkelzoeker op basis van de GPS locatie en antwoorden op veelgestelde klantenservice vragen.

Via: Vodafone

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.