Toestellen
08 september 2005 - Ron Smeets

Vodafone GPS- en Music phones voor Japan

Collega Cowboy Gerben meldde maandag nog dat Vodafone het in Japan moeilijk heeft vanwege slechte dienstverlening en dus veel ontevreden klanten.

De Britten laten zich daardoor echter niet uit het veld slaan en komen vandaag daar met twee nieuwe door Toshiba speciaal voor Vodafone geproduceerde toestellen op de markt.

De V903T en V803T richten zich respectievelijk op de hi-tech consument en de muziekliefhebber. De V903T is de eerste 3G telefoon van Vodafone in Japan met een ingebouwde GPS ontvanger en navigatiesoftware.

De V803T is een echte muziektelefoon die gebruik maakt van de Vodafone Live Audio service. Beide toestellen hebben natuurlijk ook een 2MP cam en Bluetooth meegekregen van Vodafone.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.