Nieuws
06 mei 2008 - Ron Smeets

Vodafone gaat de iPhone in 10 landen uitbrengen

De Telco kondigt vandaag aan dat men binnenkort de iPhone zal gaan leveren in een tiental landen waar het toestel van Apple momenteel nog niet te koop is.

Helaas staan Nederland en België (nog) niet op die lijst. Mobiele bellers in Australië, Tsjechië, Egypte, Griekenland, Italië, India, Portugal, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Turkije kunnen binnen enkele maanden de iPhone in een lokale Vodafone winkel oppikken.

De vraag is nu natuurlijk of Vodafone met deze deal Apple helpt om van de onverkochte voorraad aan 2.5G iPhones af te komen of dat het hier gaat over de nieuwe, 3G, versie van het toestel.Gerelateerde links:
Vodafone sluit exlusieve deal met Apple voor de 3G iPhone
Apple werkt aan een iPhone Extreme voor Vodafone?!?
iPhone deal Vodafone nog een kwestie van details
Meer bewijzen voor Vodafone en T-Mobile iPhone deals
Europese iPhone abonnementen van Vodafone gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.