Entertainment
30 januari 2014 - Ron Smeets

Vodafone Fashion Week (video)

Enkele jaren geleden was Samsung nogal eens actief tijdens de Amsterdam Fashion Week. Dat kwam toen met name door de zogenaamde Lady Phones die de Koreaanse fabrikant elk jaar lanceerde. Dit jaar was het echter Vodafone die besloot om met haar #First platform prominent aanwezig te tijdens de Fashion Week.

Enfin, de rode provider stelde tijdens de Fashion Week 13 nieuwe, veelbelovende, designers in de gelegenheid om hun nieuwe collecties op dit podium te presenteren. Hieronder kun je een impressie bekijken van de show van Jonathan Christopher en Vodafone's uitleg over de link tussen een mobiele provider en Fashion. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=NwEIXTaNlO4
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.