Nieuws
27 november 2007 - Jeroen de Hooge

Vodafone eerste operator in Nederland met Google Gadget Advertenties

Vodafone is de eerste operator in Nederland die Google Gadget Advertenties inzet als onderdeel van een grootschalige campagne om het uitgebriede scala aan de beste en exclusieve mobiele telefoons voor Sinterklaas en Kerst onder de aandacht te brengen. De Gadget Advertentie neemt de vorm van een interactieve gadget aan en is nog nooit door een operator in Nederland ingezet. De multimediale campagne is op 20 november al van start gegaan en bestrijkt zowel Outdoor, Print, RTV als digitaal.

Verder bevat de digitale campagne naast de Nederlandse primeur met de Google Gadget Advertentie ook banners, mobile advertising en de zogenaamde MSN Take over.

De digitale campagne bevat naast de Nederlandse primeur met de Google Gadget Advertentie ook banners, mobile advertising en de zogenaamde MSN Take Over. Vodafone was in september de eerste die deze nieuwe en zeer succesvolle advertentiemanier op de homepage van MSN inzette bij de campagne rond Windows Live Messenger op mobiel. In de afgelopen twee maanden hebben andere bedrijven het voorbeeld van Vodafone gevolgd.Gerelateerde links:
Vodafone Live! met 10 miljoen klanten door 3G
Eurosport live op Vodafone Live!
Vodafone en haar toekomstvisie op de mobiele wereld
Vodafone heeft internet plannen!
Vodafone start eerste MVNO in Second Life
Vodafone en Google gaan samen zoeken
Directeur Vodafone Nederland stapt op
Vodafone's 3G Christmas
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.