Nieuws
01 maart 2011 - Ron Smeets

Vodafone Duitsland is blij met Nokia / Microsoft partnership

Een beetje goed nieuws, of in dit geval een hart onder de riem, voor Microsoft en Nokia is deze dagen natuurlijk nooit verkeerd ;-))

Jan Geldmacher (what's in a name ;-)), CEO van Vodafone in Duitsland, zei vanochtend tijdens een interview op de CeBIT dat hij blij is met de partnership tussen Nokia en Microsoft. "Wij kijken vol verwachting uit naar de eerste producten die uit de samenwerking tussen Nokia en Microsoft op de markt gaan komen".

"De (smartphone)markt wordt op dit moment gedomineerd door Apple en Android en ik denk dat met de samenwerking tussen Nokia en Microsoft een sterke derde speler ontstaan is. En dat zal een positieve uitwerking hebben op de mobiele markt", aldus Geldmacher in Hannover. Hieronder kun je het complete interview zien. In het tweede deel spreekt hij nog over de mobiele breedband dekking van Vodafonein Duitsland.

http://www.youtube.com/watch?v=tr72zluB44g
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.