Geruchten
08 januari 2008 - Henk de Hooge

Vodafone branded Windows Mobile Smartphone uitgelekt

Als deze geruchten kloppen, ze zijn afkomstig uit dezelfde Vodafone presentatie voor 2008 waarvan enkele dagen gelden ook al diverse toestellen uitlekten, dan brengt Vodafone in de tweede helft van dit jaar een nieuwe Windows Mobile Smartphone onder haar eigen merknaam op de markt.

Het toestel wordt nu nog de ODM v16xx genoemd, maar dat zal zeerzeker niet de definitieve productnaam zijn. Onlangs maakte de Telco juist nog bekend dat men afzag van de release van een eigen merk Windows Mobile Smartphone, de 920.

Gezien de prijs en de specificatie die bij de afbeelding van de V16XX vermeld worden is het zeer waarschijnlijk dat dit toestel mogelijk een concurrent (of opvolger) van de Treo 500V wordt.

Hij gaat namelijk rond de 180 Euro kosten, heeft een 1.3MP camera, Triband GSM met GPRS/EDGE (2.5G) en een QVGA display. Deze specs liggen zelfs nog onder die van de Treo 500V maar de V16XX heeft wel weer een touchscreen scherm en een ingebouwde GPS ontvanger. Dat maakt hem dan ineens weer een stuk interessanter.



Gerelateerde links:
Palm Treo 500V vanaf 2008 ook Simlock vrij te koop
Vodafone cancelled nieuwe Windows Mobile Smartphone
Windows Mobile 6 update voor de Treo 750V
Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.