Nieuws
03 januari 2011 - Ron Smeets

Vodafone 'Bellen': gesprekken afrekenen per seconde

Eind november kondigde Vodafone al aan dat de provider met ingang van 2011 weer een aantal abonnementen zou introduceren waarbij de belminuten per seconde afgerekend worden.

Vandaag heeft Vodafone vier nieuwe, zogenaamde 'Bellen', abonnementen die aan die voorwaarde voldoen onthuld. Zoals de naam al doet vermoeden bevatten de nieuwe abonnementen alleen belminuten.

De vier abonnementen zijn Bellen 125, Bellen 175, Bellen 225 en Bellen 500. Het getal staat voor het aantal belminuten dat in de bundel zit. Bellen buiten de bundel kost 30 cent per minuut. Alle gesprekken worden, zoals gezegd, per seconde afgerekend. Ook de eerste én de laatste minuut dus. Een overzicht van de vier abonnementen vind je hieronder.

Wil je ook SMS'en of Mobiel Internetten, dan kun je de abonnementen eventueel uitbreiden met de SMS Blox (10 Euro per maand) of Internet Basis Blox (9,50 per maand). Ook de andere Blox, zoals Bellen naar Vast of Voordeel op Reis, behoren tot de extra uitbreidingsopties. Vodafone-Bellen-Abbos Meer informatie vind je op de tariefpagina van Vodafone.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.