Nieuws
24 mei 2012 - Ron Smeets

Vodafone Alles-in-1 Op Reis; bellen, SMS'en en internet

Vodafone introduceerde vandaag, als eerste Nederlandse provider, een gecombineerde bundel voor vakantiegangers. Met Alles-in-1 Op Reis kun je tijdens je verblijf in het buitenland voor 2 Euro per dag bellen (20 miniuten), gebeld worden (20 minuten), SMS'en (20) en mobiel internetten (35MB).

De bundel moet éénmalig aangezet worden (je moet dus al een Vodafone abonnement hebben) en de 2 euro per dag worden pas in rekening gebracht wanneer je je toestel ook daadwerkelijk in het buitenland gebruikt (met dataroaming ingeschakeld dus).

De Allies-in-1 Op Reis bundel kan gebruikt worden in 42 landen. Dit zijn dezelfde landen die we al kennen van de zogenaamde Passport bundels; onder andere de gehele EU en Turkije, Australië en Japan.

Behalve de 2 euro bundel biedt Vodafone voor zakelijke klanten ook een 4 euro variant aan (incl. BTW). Voor dat bedrag kunnen die dan 40 minuten bellen, 40 minuten gebeld worden, 40 SMS'jes versturen of 40MB data gebruiken. Meer informatie vind je op de website van Vodafone.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.