Nieuws
01 december 2005 - Ron Smeets

Vodacom Prepay helpt in strijd tegen AIDS

Vandaag is het wereld Aids dag. Voor diegenen die al iets bijgedragen hebben: hulde! Aan alle anderen: foei! ;-)

In Zuid Africa is Vodacom een actie gestat waarbij de Telco speciale, 46664 prepay pakketten gaat verkopen. Voor elke keer dat een mobiele beller zijn of haar 46664 prepay kaart oplaadt stort Vodacom een bedrag op rekening 46664 van het lokale HIV/Aids fonds van de Nelson Mandela Foundation.

Op deze manier beperkt Vodacom zich niet tot een jaarlijkse of eenmalige bijdrage, maar kunnen diens prepay abonnees ervoor zorgen dat de Telco continu blijft bijdragen. Overigens worden de kosten voor deze actie natuurlijk NIET doorbelast in de prepay tarieven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.