Nieuws
16 oktober 2006 - Ron Smeets

Vliegvelden met gratis WiFi

Hier heeft iemand een hoop werk aan gehad. Een wereldwijde lijst van luchthavens waar je gratis toegang kunt krijgen tot een WiFi HotSpot. Behalve de (plaats)naam van het vliegveld wordt ook, waar mogelijk, vermeld waar op de luchthaven het gratis WiFi netwerk dekking heeft.

Helaas staan Schiphol en Zaventem er niet tussen. Vergeten? Of zijn daar echt geen gratis HotSpots? Wie het weet, mag het zeggen. Ik kom voorlopig niet in de buurt.Gerelateerde links:
WiFi gratis in heel Singapore
Google heeft patent op gratis WiFi
Gratis WiFi van T-Mobile in de VS
Gratis WiFi voor New Orleans
Google biedt gratis WiFi netwerk aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.