Entertainment
18 maart 2006 - Ron Smeets

Vliegende GSM van LG op tournee

LG wil dit jaar meer omzet gaan halen uit de Europese markt en dat was tijdens de CeBIT en de 3GSM van de afgelopen maanden ook al duidelijk te merken aan de grootte van de stands en het aantal nieuwe toestellen dat de Koreanen dit jaar in Europa gaat lanceren.

Maar LG probeert ook op een ander front de consument beter bekend te maken met haar naam als GSM maker. Ze gaan namelijk op Tournee door heel Europa met een luchtballon in de vorm van een GSM, zo kondigde men afgelopen donderdag aan.

Als ik de Koreanen nog een tip mag geven: Zorg voor een snelle realease van GSM's als de 5 Megapixel KG920. Dat zal in ieder geval geen kwaad kunnen.

Het is overigens niet de eerste keer dat LG voor reclamedoeleinden een GSM vergroot, zoals jullie hier kunnen lezen en zien:Gerelateerde links:
Mobiel billboard van LG
LG nu tweede merk op Amerikaanse markt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.