Entertainment
29 december 2005 - Ron Smeets

Vlezige iPod's op Hawaii

Een drietal klanten van de lokale Wal-Mart (een soort van Amerikaanse Hema) moeten op kerstavond wel heel raar gekeken hebben toen ze hun IPod Video openmaakten.

In plaats van de populaire MP3 speler zat er namenlijk een stuk, ingepakt in papier, vlees in de doos (klik op foto voor grotere versie), ofwel een iMeat ;-)

Schijnbaar, zo blijkt nu, heeft een ex-medewerker van het warenhuis zich na zijn ontslag op deze manier willen wreken. Wal-Mart heeft de drie benadeelde kerstvierders inmiddela al toegezegd het vlees zo snel mogelijk te zullen omruilen voor echte iPod's.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.