Entertainment
14 augustus 2009 - Ron Smeets

Virtueel tikkertje met BN-ers de HTC Magic in 't Vondelpark

De HTC Magic is behoorlijk populair. De Taiwanese fabrikant heeft er in drie maanden tijd meer dan een miljoen van verkocht. Hier in Nederland is het toestel tot het eind van 2009 alleen via Vodafone te koop. Die provider organiseert woensdag 19 augustus een citygame om de mogelijkheden van de HTC Magic en de Android apps onder de aandacht te brengen.

BN-ers Dennis Storm en EliZe spelen die dag virtueel tikkertje met 40 mensen die zich daarvoor speciaal hebben opgegeven. Het spel wordt gespeeld met de HTC Magic en is de nieuwste rage onder citygames. De twee celebrities vervullen een speciale rol in het spel en spelen in twee verschillende teams tegen elkaar.

De spelregels zijn simpel. Er zijn twee teams met elk een ander T-shirt. Met behulp van de Google Android applicatie ‘Virtueel tikkertje’ op de HTC Magic kunnen de spelers het T-shirt taggen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen digitaal te tikken. Wanneer spelers Dennis Storm en EliZe tikken krijgen ze dubbele punten. Degene met de meeste tikken wint. De beste spelers winnen een splinternieuwe HTC Magic. Deze citygame belooft een groot spektakel te worden. Spelers kunnen zich nog tot 17 augustus registreren voor de game. Het spreekt voor zich dat je natuurlijk wel een HTC Magic van Vodafone moet hebben om mee te kunnen doen.

Wat: Virtueel tikkertje met EliZe en Dennis Storm
Wanneer: Woensdag 19 augustus 2009 om 11 uur
Waar: Verzamelen bij restaurant Groot Melkhuis in het Vondelpark.
Google Maps locatie

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.