Toestellen
08 oktober 2008 - Ron Smeets

Virtueel spelen met de G1

Ik had afgelopen vrijdag al even de kans om met de eerste Android Phone te spelen.

Op de Amerikaanse site van T-Mobile staat sinds enkele dagen een emulator van de G1 zodat nu iedereen (virtueel) aan het toestel kan proeven.

Natuurlijk geeft deze emulatie geen exact beeld van het toestel zelf. Niet alles werkt voor de volle 100% en je merkt natuurlijk niets van een eventuele vertraging in het OS, maar je kunt wel zien en proeven wat hij zoal allemaal aan boord heeft.

Overigens moet ik zeggen dat ik vorige week in de tien minuten dat ik er mee gespeeld heb (live dus) wel de indruk kreeg dat het OS behoorlijk snel is.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.