Entertainment
26 augustus 2005 - Ron Smeets

Vind de GSM die bij je past

Ik kan mij best voorstellen dat velen onder u niet meer weten voor welke nieuwe GSM ze moeten kiezen als het zover is.

Smartphone of niet,, 1, 2 of geen MP cam, flip-open of 'candy-bar', wel of geen UMTS enz. enz. Pantech heeft daar iets op gevonden, de Phones Explorer.

Aan de hand van een 10-tal vragen over jezelf en je lifestyle en enkele vragen over optie's die je wel of niet op je toestel wilt selecteerd de applicatie het toestel dat het best bij je past.

Natuurlijk is het altijd een Pantech toestel, maar wellicht dat iemand het idee en de tijd (veeeeel tijd) heeft om hetzelfde te doen, maar dan met alle GSM die op de markt te krijgen zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.