Nieuws
24 april 2006 - Ron Smeets

Villa Pardoes actie goed voor 1000 euro

De gereviewde Nokia N91 (Nokia's 4GB musicphone) op MobileCowboys die ons door Nokia ter beschikking is gesteld en in overleg op Marktplaats.nl te koop ia aangeboden heeft bij het sluiten zaterdag om 12 uur 700 euro als hoogste bod genoteerd.

Uiteindelijk was het echter de derde bieder met een bedrag van 650 Euro, die ook daadwerkelijk geinteresseerd bleek in het toestel en bovendien ook duidelijk liet dooraschemeren dat het goede doel minstens zo veel bijgedragen had aan zijn bod als het feit dat het hier ging om een exclusieve primeur om de Nokia N91 ruim voor de officiele releasedatum in zijn bezit te krijgen.

Wij hebben besloten de opbrengst van de geveilde N91 tot 1000 euro te verhogen en dit z.s.m aan Villa Pardoes te overhandigen.Gerelateerde links:
Veiling Nokia N91 gesloten!
Nokia N91 het eerst bij MobileCowboys
Gereviewde Nokia N91 nu te koop
Drie dagen met de Nokia N91; een review
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.