Geruchten
03 oktober 2005 - Ron Smeets

Vijfde generatie iPod komt in Oktober

Dat is tenminste wat 'bronnen' bij AppleInsider ons willen doen geloven.

De verbeteringen voor deze nieuwe generatie iPods liggen met name op het gebied van de diskruimte die naar maximaal 80Gb getild wordt en de invoering van het 'clickwheel' zoals die ook op de nano te vinden is.

Verder wordt er ook nog gespeculeert over de mogelijke komst van een video-enabled iPod. Reden hiervoor zijn de lopende onderhandelingen van Apple met platen- en filmmaatschappijen over de rechten en dergelijke.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.