Toestellen
15 juli 2016 - Ron Smeets

Vijf miljoen geïnteresseerden voor de Honor 8 binnen vier dagen

Begin deze week werd in China de Honor 8 officieel gepresenteerd. Binnen vier dagen hebben zich vijf miljoen geinteresseerden voor het toestel ingeschreven. Letwel; dit betekent niet dat Honor er daadwerkelijk ook al vijf miljoen verkocht heeft. De vijf miljoen inschrijvingen zijn niet gekoppeld aan een koopverplichting of 'pre-order'.

Het is momenteel nog niet bekend of de Honor 8 ook naar Europa komt, maar gezien het feit dat zijn voorgangers wel aan deze kant van de aardbol in de winkels verschenen zijn lijkt het zeer waarschijnlijk dat dat met dit model ook zal gebeuren, later deze zomer of wellicht aan het begind van de herfst.

Voor de volledigheid nog even de belangrijkste specs van de Honor 8 op een rijtje:
- 5.2 inch full HD display
- octa core Kirin 950 processor (4 x 2.3GHz + 4 x 1.8GHz)
- 3 of 4GB RAM (afhankelijk van de uitvoering)
- 32 of 64GB intern geheugen (afhankelijk van de uitvoering)
- 2 x 12 meapixel dual camera aan de achterzijde
- 8 megapixel front camera
- vingerafdruk sensor
- Android 6 Marshmallow met Huawei Emotion 4.1 UI

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.