Geruchten
16 december 2006 - Ron Smeets

Vijf jaar iPhone geruchten in beeld

Ruim een jaar geleden heb ik al eens een album geplaatst met daarin een verzameling foto's behorend bij, toen nog, de iTunes GSM geruchten van de jaren daarvoor.

Inmiddels is bij iedereen wel bekend dat de iPhone, zoals Apple's MuziekGSM zal gaan heten, op het punt staat om definitief aangekondigd te worden, hoewel het tijdstip dat daarvoor gekozen gaat worden per blog cq. nieuwssite nogal eens afwijkt.

Hoog tijd dus om het album van vorig jaar eens te gaan updaten! Kijk en geniet mee. Sommigen zijn bijzonder mooi, anderen foeilelijk. . . smaken verschillen nu eenmaal. Veel kijkplezier en laat horen (lezen) wat je er van vindt.

Met dank aan AppleiPhone BlogspotGerelateerde links:
Aankondiging iPhone aanstaande maandag?!?
Digg's Kevin Rose's vodcast over de iPhone
Komst iPhone wederom bevestigd
iPhone geruchten.
Eerste iPhone commercial?!?
iPhone geruchten weer aangewakkerd
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.