Accessoires
08 april 2010 - Ron Smeets

Vijf dagen met de iPad

Zoals jullie wellicht gelezen hebben is Cowboy Harold van ons zusterblog StyleCowboys het paasweekend in Miami geweest om ter plekke een paar iPad's op te halen.

Inmiddels heeft hij zijn eerste ervaringen met Apple's nieuwste gadget verwoord in een review.

Het moge, bij het lezen van zijn review, duidelijk zijn dat Harold een Apple (en dus iPad) lover is, maar dat neemt niet weg dat ook hij een lijstje met nadelen van het apparaat heeft weten te produceren ;-) Toch is zijn uiteindelijke conclusie over de eerste ervaringen met een iPad behoorlijk positief. Harold geeft hem zelfs een dikke 9.

Binnenkort ga ik zeker effe bij Cowboy Harold buurten om zelf ook een dagje met de iPad door te brengen, maar ik wacht toch nog even voordat ik er zelf eentje ga aanschaffen. Zoals de StyleCowboy ook al schrijft: Te tijd zal het leren in hoeverre de iPad het gat (als dat er al is) tussen de smartphone en Laptop kan en gaat opvullen.

Lees Harold's complete iPad review op StyleCowboys

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.