Geruchten
09 april 2009 - Ron Smeets

Viewty II vanaf Juni in Engelse shops

Ruim een maand geleden liet LG tijdens haar dealershow hier in Nederland enkele specs van de Viewty II uitlekken. Enkele dagen later volgde Phone Arena met de eerste (wazige) foto's van het toestel.

De nieuwste geruchten komen uit Engeland. Daar heeft een blogger kans gezien de toestel planning van Orange te bekijken en daarbij viel zijn oog meteen op de release datum van de Viewty II. Als hij het goed gezien heeft dan zal dat toestel daar vanaf Juni in de Orange shops liggen.

Ben benieuwd of dat ook betekent dat het toestel rond die tijd ook hier in Nederland en/of België te bewonderen zal zijn. Afwachten maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.