Geruchten
04 september 2007 - Ron Smeets

Vierde generatie SideKick gespot

De beroemde en beruchte BoyGenius heeft een aantal (wazige) foto’s weten te bemachtigen van wat de vierde generatie SideKick, wederom uit de ‘keuken’ van toestelfabrikant Sharp, zou moeten zijn.

Op het eerste gezicht (meer foto's na de klik) ziet deze nieuwe SideKick niet uit als een high-end device. Daar zijn vooral de chrome speaker (links naast het display), de goedkoop ogende zwart plastic behuizing en de vreemde bolle toetsen debet aan.

Daarentegen zou de SideKick 4, aka Shuriken, aka SideKick LX, wel weer voorzien zijn van een 3 inch (7.5cm) widescreen display. Op de foto van de achterzijde (helemaal onderaan) is ook een camera met flits te zien, zo lijkt het.

Verder specs en een eventuele releasedatum of prijs zijn nog niet bekend, maar gezien het feit dat veel landen nog steeds wachten op de SideKick-3 verwacht ik niet dat, mochten deze geruchten waar blijken te zijn, we de SideKick-4 snel in Nederland zullen mogen begroeten.

Eerder zagen we natuurlijk al de Motorola Slide die ook al getipt werd als een mogelijke kandidaat om de SideKick3 op te volgen en rond die tijd doken ook de eerste berichten op over een low-budget versie, de SideKick ID.Gerelateerde links:
Twee nieuwe SideKick ontwerpen
SideKick iD vs SideKick 3
Motorola's SideKick, de Zante aka Q900
SideKick iD valt ook goed bij 'Celebrity Babes'
SideKick 3 zet voet op Europese bodem

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.