Nieuws
26 mei 2008 - Ron Smeets

Vier verborgen functies van de HTC Diamond onthuld

In onderstaande video toont CMO John Wang de werking van vier 'verborgen' functies van de HTC Diamond die weliicht nog niet bij iedereen bekend waren.

De features hebben betrekking op het scherpstellen van de camera met behulp van de touch knoppen, het uitzetten van het ringtone geluid met behulp van de beweging sensor, het openen van de notieblok applicatie als je de stylus vast pakt en het aanzetten van het toestel op het moment dat je de stylus eruit haalt.

Via: Mobility TodayGerelateerde links:
HTC stelt target Touch Diamond naar boven bij
De innoverende kracht achter de HTC Touch Diamond
HTC Touch Diamond vs. iPhone fotoshoot
Videopreview van de HTC Touch Diamond
Demonstratie van de HTC Touch Diamond
HTC Touch Diamond officieel gepresenteerd
HTC Diamond nu al een succes?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.