Toestellen
05 februari 2007 - Ron Smeets

Vier nieuwe Sagem toestellen

De Franse toestelmaker Sagem heeft vier nieuwe toestellen voor de Europese markt gepresenteerd.

Zoals te verwachten mag worden van Sagem zijn de toestellen vooral bedoeld voor de 'kleine mobiele beurs'.

Op de foto hierboven zie je, van links naar rechts, de my501x met Bleutooth en 1.3MP cam die ongeveer 90 euro moet gaan kosten. Tweede in de rij is de vuurrode my202c, een clamshell met extern display en een 1.3MP cam voor 50 Euro.

De my401c is ook een clamshell met ongeveer dezelfde specs als de my202c, maar wel iets duurder; 75 Euro. De laatste is de in wit en roze uitgevoerde my215x, een candybar zonder camera die zo'n 60 Euro zal gaan kosten.

Zoals gezegd, geen toestellen die een groot gat in je budget zullen slaan. . .Gerelateerde links:
Motorola aast op Sagem?
Nieuwe simpele Sagem voor Vodafone
Tennis GSM van Sagem
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.