Nieuws
10 mei 2007 - Ron Smeets

Vier nieuwe Motorola's op komst

Volgende week hebben we weer een tripje naar Londen in de planning staan. MobileCowboys is namelijk door Motorola uitgenodigd om een perspresentatie bij te wonen waarin vier nieuwe toestellen aangekondigd zullen worden.

Namens MC zal deze keer Jeroen in Londen aanwezig zijn. De grote vraag is nu natuurlijk welke toestellen Motorola daar voor de Europese markt gaat onthullen. Ik zet mijn geld, deels, in ieder geval op de Q9h en de RIZR Z8.

Toegegeven, dat zijn twee toestellen die al in Barcelona aan de wereld getoond werden maar hier nog altijd niet in de winkels liggen. De nieuwe Star Tac zou natuurlijk ook bij de vier aankondigingen kunnen horen.

Ik heb Motorola gevraagd een tipje van de sluier op te lichten maar als er onder jullie lezers zijn die meer denken te weten (of al gespot hebben) dan horen, zien en lezen wij dat natuurlijk graag ;-)Gerelateerde links:
Motorola RIZR Z3 in de VS bij T-Mobile te koop
Nieuwe Motorola StarTac op komst
Een ‘banaanvormige’ Motorola, de RIZR Z8
Motorola Q9 met HSDPA ook naar Europa
Wazige foto van de second edition Motorola Q?
3G versie van de MotoRIZR op komst?
MOTORIZR bij Vodafone in Duitsland te koop
Foto's van de Motorola Q Pro?
Motorola Q Pro op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.