Entertainment
16 mei 2015 - Ron Smeets

Vier grappige Lumia 640 commercials Amerikaanse reclamecampagne richt zich vooral op Cortana

Hoewel ik nog altijd behoorlijk onder de indruk ben van hetgeen Microsoft (voorheen Nokia) voor de prijzen die ze vragen allemaal in haar smartphones stopt is het natuurlijk wel zo dat je nauwelijks nog onderscheidende functies kunt ontdekken in de sloot van Lumia modellen. OK, de ene heeft een iets beter (of groter) scherm en de andere een betere camera, maar verder zijn ze, ook uiterlijk, nagenoeg identiek.

Tja, en hoe maak je dan reclame voor de nieuwste telg van de Microsoft smartphone familie, de Lumia 640? In de VS hebben ze gekozen voor een aantal grappige, korte, filmpjes waarbij de nadruk vooral op Cortana, Microsoft's stem assistent, ligt. Ik vond ze in ieder geval wel grappig.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.