Geruchten
14 december 2015 - Ron Smeets

Vier Galaxy S7 modellen op komst?

In het eerste kwartaal van 2016 zal Samsung de Galaxy S7 gaan onthullen. Dat is eigenlijk geen gerucht meer aangezien de zes voorgangers, met uitzondering van de Galaxy SIII, ook allemaal in februari of maart het daglicht zagen.

De geruchten dat Samsung meer uitvoeringen van de Galaxy S7 gaat onthullen doen al een tijdje de ronde. Enkele dagen geleden werd nog gesproken over de Galaxy S7 Plus, los van de drie verschillende processor uitvoeringen die eerder al opdoken.

Dit weekend heeft de beruchte Evan Blass ook weer een duit in het zakje van de Galaxy S7 geruchten gestopt. In een tweet meldde hij dat de Koreaanse fabrikant van plan is om vier uitvoeringen van het volgende vlaggenschip te onthullen. Naast de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge komen er ook Plus modellen van beide toestellen, de Galaxy S7 Plus en de Galaxy S7 Edge Plus dus

https://twitter.com/evleaks/status/675307749346041856?ref_src=twsrc%5Etfw

Op zich is het natuurlijk niet zo vreemd wanneer de Galaxy S7 in meerdere uitvoeringen in de winkels zou verschijnen. Van de Galaxy S6 zijn er ook al drie. De vraag is natuurlijk wel of de komst van een Galaxy S7 Plus, zonder gebogen (Edge) scherm dus, niet de doodsteek zou betekenen voor de Galaxy Note modellen. Ik bedoel, de Galaxy Note 5 is eigenlijk al een soort van Galaxy S6 Plus, maar dan wel nog met een stylus. We zullen het wel zien, over een paar maanden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.