Wearables
04 april 2015 - Ron Smeets

Vier demovideo's van de Apple Watch

Apple heeft een viertal demo video's gepubliceerd waarin vrijwel alle features en functies van de Apple Watch uitgebreid besproken worden. Als je het 'Wij van WC Eend' gehalte even voor lief neemt dan geven deze fimpjes best een aardig beeld van Apple's slimme horloge dat eind deze maand in de eerste landen in de winkels verschijnt.

Het eerste, welcome, filmpje geeft een algemene indruk van de Apple Watch. De drie andere video's benadrukken telkens een bepaalde functie; de watchfaces, messages en digital touch. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.