Nieuws
11 april 2013 - Ron Smeets

Vier dagen naar de Costa Brava

Vanmiddag vlieg ik samen met Cowboy Jöran en Garmin naar de Spaanse Costa Brava voor de GPS Experience. Natuurlijk zullen jullie daarvan hier wel het een en ander gaan lezen. Garmin heeft een uitgebreid en zeer actief programma samengesteld waarbij we GPS en navigatie gadgets voor fietsers, hardlopers, hikers en golfers zullen testen. Daarvan zullen we zeker ook enkele video's maken.

Daarnaast neem ik ook nog een paar toestellen mee om nog wat videoreviews op te nemen. Ow, en ik beloof dat ik bij terugkeer, zondag, het goede Spaanse weer mee zal nemen naar Nederland ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.