Geruchten
28 januari 2011 - Ron Smeets

Vier 'Amerikaanse' BlackBerry's uitgelekt

Een tijdje terug waren al een aantal nieuwe BlackBerry's, waaronder de Torch 2 en de Curve Apollo, in het geruchtencircuit opgedoken. Vandaag zijn in de VS nog vier nieuwe Blackberry's gespot: de 'Monaco Touch', 'Bold Touch (Montana)', 'Curve Touch' en 'Sedona'.

Daarbij gaat het vooralsnog alleen om zogenaamde CDMA modellen die niet geschikt zijn voor de Europese (GSM) markt. Informatie over de eventuele GSM varianten van deze nieuwe uitgelekte toestellen, met uitzondering van de 'Bold Touch' die enkele weken geleden al in een GSM variant met de codenaam 'Dakota' opdook is er nog niet.

Hieronder staan de afbeeldingen, met specs, van de vier uitgelekte BlackBerry's voor de Amerikaanse markt. In het bericht van CrackBerry worden overigens nog meer nieuwtjes getoond zoals info over BlackBerry OS 6.1, het digitaal kompas van Blackberry's, HD video opname, WiFi Hotspot, en 'Enhanced Gaming'. Voor informatie daarover moet je deze link maar even volgen. BB-Monaco-Touch BB-Bold-Touch2 BB-Sedona BB-Curve-Touch

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.