Toestellen
27 juni 2011 - Ron Smeets

Videovergelijk: Nokia N8 (Symbian Anna) vs Nokia N9 (MeeGo)

De Nokia N8 zal binnenkort verblijd worden met de Symbian Anna update. Vorige week werd de Nokia N9 met MeeGo 1.2 (Harmattan) aangekondigd (foto).

Beide toestellen hebben een Carl Zeiss camera aan boord. Die van de N8 heeft 12 megapixels en die van de N9 is 'slechts' 8 megapixel, maar beiden kunnen 720p HD video opnemen. Hieronder wordt in twee korte filmpjes de videopname kwaliteit van deze twee toestellen met elkaar vergeleken.

720P HD video met de Nokia N8:

720P HD video met de Nokia N9:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.