Nieuws
14 april 2013 - Ron Smeets

Videovergelijk: Nokia Lumia 520, 620, 720, 820 en 920

Nog niet alle Nokia Lumia toestellen zijn overal (in alle landen) te koop, maar de Finse fabrikant beschikt inmiddels wel over een assortiment van Windows Phone toestellen waarbij voor vrijwel ieder budget een model beschikbaar is.

De Lumia 820 en 920 zijn al een tijdje te koop en daar kwam enkele weken geleden de Lumia 620 bij. In Barcelona (eind februari) kwamen daar de Lumia 520, een instapmodel met een prijskaartje van rond de 150 Euro, en de zeer verrassende Lumia 720, qua verhouding tussen de specs en de prijs, bij. Hieronder worden al deze Lumia's in een ruim acht minuten durende video met elkaar vergeleken. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=70utoG5G2tU

Bron: Recombu (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.