Toestellen
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Videovergelijk: Lumia 920 vs Lumia 830 Is de nieuwe Lumia 830 een optie als je de twee jaar oude Lumia 920 wil vervangen?

De Lumia 830 ligt al bijna twee weken in de Nederlandse winkels. Helaas zullen er maar weinig mensen voor in de rij staan, maar dat is nu al enkele jaren het lot van Windows Phone en Nokia... uhmm... Microsoft Mobile.

In onderstaande video wordt deze nieuwe Lumia vergeleken met een van zijn voorgangers, de Lumia 920 uit 2012.

Ik blijf erbij dat Windows Phone, en zeker de Lumia modellen, een prima OS en dito toestellen zijn. Zeker op het gebied van prijs kwaliteit. Ik bedoel, voor amper een paar tientjes boven de 100 Euro is de Lumia 630 op dit moment nog altijd de smartphone die verreweg het meeste waar voor je geld geeft. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.