Toestellen
25 maart 2014 - Ron Smeets

Videovergelijk: HTC One (M8) vs HTC One (M7)

Over amper drie uur wordt de nieuwe HTC One hier in Londen gepresenteerd. Na alle foto's, video's en andere lekken is het nu ook nog de beurt aan een vergelijkende video tussen de oude One (M7) en de nieuwe One (M8).

Ik heb geen idee of deze video voor de onthulling nog offline gehaald gaat worden, op last van de fabrikant. Ik zit inmiddels al op een Londense hotelkamer en moet zometeen op weg naar het event. De video staat hieronder, maar als hij dus verdwijnt, dan kan ik er even niets aan doen ;-)

Bijzonder detail: de video begint met de aankondiging dat je in ruil voor een like kans kunt maken op een Galaxy S5 ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.