Toestellen
18 oktober 2010 - Ron Smeets

Videovergelijk browser, UI en maps van Galaxy S en Nokia N8

Enkele dagen geleden dook online al een vergelijkende video tussen de Samsung Galaxy S en de Nokia N8 op. Of beter gezegd was dat vooral een video waarin Android en Symbian^3 met elkaar vergeleken werden.

De boys van Smartphone Envy maakten de afgelopen vier zeer uitgebreide vergelijkende video's van beide toestellen. Daarin komen onder andere de UI, browsers, specs, video (YouTube) snelheid en navigatie (maps) aan bod. In totaal bijna 32 minuten kijkplezier.

Via

Voor de volledigheid hier ook nog even de Android vs Symbian^3 video van enkele dagen gelden: 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.