Toestellen
15 juli 2012 - Ron Smeets

Videovergelijk; 808 Pureview vs iPhone 4S vs Galaxy S III

De Nokia 808 Pureview is de beste camphone die momenteel in de winkels ligt. Die 'titel' heeft het toestel mijns inziens vooral te danken aan de hele goede 41 megapixel camerasensor en Rich Recording Audio waarmee je in rumoerige omgevingen toch voor prima geluid bij je full HD video's kunt zorgen.

In onze eigen videopreview van de 808 Pureview kon je al zien hoe goed het video en audio van het toestel presteerde. De boys van Beste Product maakten onderstaande vergelijkende video's waarin de 808 Pureview zich kon meten met de iPhone 4S en de Galaxy S III. 

 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.