Geruchten
10 oktober 2009 - Ron Smeets

Video's van de Sony Ericsson Susan en Sunny opgedoken

Gisteren doken al enkele kiekjes op van twee nieuwe Sony Ericsson toestellen, een slider en een candybar model die beiden shock- en waterproof zouden zijn. Zojuist ontving ik twee video-demo's van de toestellen die vooralsnog als Sunny (slider) en Susan (candybar) door het leven gaan.

De meest opvallende design feature bij beide toestellen is de ietwat gebogen vormgevening waardoor de toestellen nog beter in de hand zouden liggen. Dat wordt althans in het eerste deel van beide video's duidelijk getoond. Verder moet ik toegeven dat ik het ontwerp en design van de Susan en Sunny best mooi vind. De video's:

En nog enkele afbeeldingen van de Sunny en de Susan:
SE-Sunny-Back SE-Sunny-Side

SE-Susan-Front SE-Susan-Back SE-Susan-Side

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.