Toestellen
24 juni 2007 - Ron Smeets

Video's van de nieuwe Sony Ericsson modellen

Het is alweer tien dagen geledend dat Sony Ericsson zes nieuwe toestellen introduceerde. Foto's en specs van de K850i, W960i, W910i, K530i en de twee instappers Z250i en Z320i zijn in de uren en dagen na de aankondiging in grote getale gepasseerd.

Omdat het nog even duurt (Q3/Q4) voordat de meeste van deze modellen in de winkels zullen liggen, moeten we het hier even mee doen ;-) Gelukkig zijn er de afgelopen week ook diverse filmpjes van de drie topmodellen (K850i, W910i en W910i) online verschenen.

De W960i:

De K850i

De W910iGerelateerde links:
Sony Ericsson event in Berlijn drukbezocht
Sony Ericsson W910i, de HSDPA Walkmanphone
Sony Ericsson 5 Megapixel Cybershot phone: K850i
Sony Ericsson W910i, de HSDPA Walkmanphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.