Toestellen
30 september 2010 - Ron Smeets

Videoreview witte iPhone 4

De witte versie van de iPhone 4 zal, volgens de laatste berichten, op z'n vroegst pas eind dit jaar in de winkels verschijnen. Een paar weken geleden zagen we al een 'unboxing' video ervan.

Deze week hebben de boys van Gearlive een videoreview van de witte iPhone 4 gepubliceerd. Nou ja, 'review', ze draaien 'm bijna vier minuten rond voor de camera terwijl de 'reviewer' er summier iets over zegt. OK, op zich verschilt het toestel natuurlijk niet van de zwarte versie en voor wie van wit houdt is dit wellicht een leuke video om te bekijken ;-)

 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.