Geruchten
16 januari 2008 - Ron Smeets

Videoreview van de Sony Ericsson M610i

Voor zover bekend is de M610i, begin vorig jaar nog de beoogde opvolger voor de populaire M600i, nooit verder gekomen dan het prototype stadium om vervolgens ingehaald te worden door de P1i.

Hoewel ik niet verwacht dat de M610i in deze vorm nog in de winkels zal verschijnen blijft het toestel wel regelmatig opduiken.

Sommige prototypes van de M610i zijn in het grijze circuit beland. Zo ook dit exemplaar waarvan deze uitgebreide videoreview gemaakt is. Voor de liefhebbers:

UPDATE - Ter vergelijk nog een foto van de originele M600i van ruim een jaar geleden:Gerelateerde links:
Daar is ie weer, de Sony Ericsson M610i
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson M610
Nieuwe foto's en specs van de Sony Ericsson M610 'Lizy'
Is de Sony Ericsson 'Elena' toch de M610i?
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.