Toestellen
05 augustus 2008 - Ron Smeets

Videoreview van de Nokia E71

De E71 zal, samen met de E66, over enkele dagen (officieel) in de winkels gaan verschijnen. Cowboy Menno schreef enkele weken geleden al een review van het toestel en ik heb 'm zelf nu ook al ruim een week in test. Mijn eerste indruk van deze nieuwe Finse business phone is bepaald niet slecht, maar daarover later deze week meer.

Hieronder kun je een ruim zeven minuten durende videoreview van de E71 bekijken, gemaakt door de boys van PhoneDog.Gerelateerde links:
Nokia E71 en E66 vanaf medio Augustus in de winkels
Nokia E71 review: Kan Nokia de hype waar maken?
Nokia beantwoordt vragen over de Nokia E71 en E66
Foto's van een witte Nokia E71 uitgelekt
Nieuwe foto's van de Nokia E71 en E66
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.