Tablets
21 november 2011 - Ron Smeets

Videoreview van de (Duitse) Samsung Galaxy Tab 10.1N

Vorige week werd al bekend dat Samsung haar in Duitsland (en nog een aantal landen) verboden Galaxy Tab 10.1 aangepast had zodat de tablet niet meer in strijd was met de design claims van Apple dat hij teveel op de iPad 2 zou lijken, een claim die in een aantal landen dus tot een verkoopverbod leidde.

Dit weekend maakte een Duitse gadget site een videoreview van de nieuwe versie van de Samsung tablet, Galaxy Tab 10.1N genaamd.

Via: NewGagdgets

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.