Toestellen
14 juni 2009 - Ron Smeets

Videoreview Samsung i7500

Het zal nog een paar maanden duren voordat de eerste Samsung Android Smartphone, de i7500, in de winkels ligt. Hieronder kun je een videoreview bekijken van het toestel, gemaakt door de boys van CNet Asia.

Zoals verwacht heeft de Samsung hardwarematig iets meer aan boord dan bijvoorbeeld de HTC Magic. Een 5 megapixel camera mét flits, 3.5mm audio aansluiting en AMOLED display zijn drie voorbeelden waarin de Samsung de HTC 'verslaat'. Verder zijn de verschillen tussen deze twee toestellen nihil. Natuurlijk, beiden draaien met dezelfde versie van Android, maar ook qua vorm en afmetingen ontlopen die twee elkaar nauwelijks.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.