Tablets
22 augustus 2014 - Ron Smeets

Videoreview Samsung Galaxy Tab S

De afgelopen twee maanden heb ik de 10.5 inch versie van de Galaxy Tab S gebruikt. Wat mij betreft de eerste tablet die de concurrentie met de iPad écht aan kan. Sterker nog, met een beter scherm, compacter design en relatief iets vriendelijker prijskaartje verslaat hij de iPad zelfs.

Helaas ben ik er ook achter gekomen dat je deze tablet niet onbeschermd op een stenen vloer moet laten vallen, maar dat geldt eigenlijk voor alle tablets.

Waar ik vooral heel veel plezier beleefde aan de Galaxy Tab S was in de auto tijdens het WK voetbal en de Tour de France. Gekoppeld aan een toestel met 4G en bluetooth speaker wilde ik nauwelijks nog uitstappen ;) Verder is de Galaxy Tab S razendsbel en heeft hij een accu die wel wat veel tijd nodig heeft om op te laden.

http://www.youtube.com/watch?v=cJzFPIjDL60
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.