Toestellen
09 december 2010 - Ron Smeets

Videoreview Puma Phone

Toen de Puma Phone in Barcelona voor het eerst gepresenteerd werd zag hij er best veelbelovend uit. Een vernieuwend, sportief, groen, designstatement zou het kunnen worden.

Helaas weet ik al een tijdje dat het toestel ook een paar fikse nadelen heeft. Hij is te duur en te traag. De boys van Beste Product gaven de Puma Phone nog een tweede kans maar hun conclusie is niet veel anders. Enfin, kijk zelf maar naar onderstaande videoreview.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.