Toestellen
20 november 2008 - Ron Smeets

Videoreview Nokia 5800 in vier delen

Over de Nokia 5800 XpressMusic is al veel geschreven en helaas duurt het nog steeds tot ergens in Februari of Maart voordat wij hem in de winkels zullen zien verschijnen. Stilletjes heb ik wel de hoop er begin December, tijdens Nokia World, er eentje mee te kunnen nemen uit Spanje waar hij vanaf December te koop zal zijn.

Enfin, voor nu moeten we het nog maar even doen met de bijzonder uitgebreide, dat wel, videpreview van MobileBurn. Zo uitgebreid dat ze hem hebben opgedeeld in vier stukken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.